BÜRO PERSONELİ ALIMI MÜLAKAT TARİHLERİ

BÜRO PERSONELİ ALIMI MÜLAKAT TARİHLERİ

18 Aralık 2024 Çarşamba

Büro Personeli İşgücü İstem Numarası : 00008674433 SIRA NO ADI SOYADI MÜLAKAT TARİH VE SAATİ MÜLAKAT YERİ 1 Muhammed Sami AYGÜL 25.12.2024-09:00 TEMSAN A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ                  Çamlıca Mah.145.Sk.No:16 Yenimahalle/ANKARA  2 Kurtuluş EROL 3 Sümeyye Betül İŞCAN 4 Elif Aslı SAK 5 Hakan MEYDANER 6 Mehmet EYLİK 7 Mehmet Emin AKKAYA 8 Yeşim SARIALTIN   NOT: MÜLAKATA GİRECEK ADAYLARIN; FOTOĞRAF, NÜFUS CÜZDANI, ADLİ SİCİL KAYDI BELGESİ, DİPLOMA, KPSS SONUÇ BELGELERİNİ (E-DEVLET ÜZERİNDEN BARKODLU OLACAK ŞEKİLDE) VE ÖZGEÇMİŞLERİNİ 23.12.2024 TARİHİNE KADAR gm.personel@temsan.gov.tr ADRESİNE E-MAİL ATMASI GEREKMEKTEDİR.

MAKİNE MÜHENDİSİ ALIMI MÜLAKAT TARİHLERİ

MAKİNE MÜHENDİSİ ALIMI MÜLAKAT TARİHLERİ

18 Aralık 2024 Çarşamba

Makine Mühendisi İşgücü İstem Numarası : 00008674185 SIRA NO ADI SOYADI MÜLAKAT TARİH VE SAATİ MÜLAKAT YERİ 1 Yusuf GÜNEY 25.12.2024-09:00 TEMSAN A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ                  Çamlıca Mah.145.Sk.No:16 Yenimahalle/ANKARA  2 Nuri Berk SAĞDIÇ 3 Ömer Alp GÜRCÜ 4 Mehmet KOÇ 5 Gürkan BULUT 6 Kadir TOSUN 7 Eda ARBATUN 8 Çetin BATUK 9 Halil İbrahim BEDİR 10 Kubilay KESKİN 11 Batuhan BULUT 12 Burak Fırat SOYLU 13 Harun KÜÇÜK 14 Kazım Murat KOÇ 15 Erhan AKDENİZ 16 Sedanur KARADUMAN   NOT: MÜLAKATA GİRECEK ADAYLARIN; FOTOĞRAF, NÜFUS CÜZDANI, ADLİ SİCİL KAYDI BELGESİ,DİPLOMA, KPSS-YDS SONUÇ BELGELERİNİ (E-DEVLET ÜZERİNDEN BARKODLU OLACAK ŞEKİLDE) VE ÖZGEÇMİŞLERİNİ 23.12.2024 TARİHİNE KADAR gm.personel@temsan.gov.tr ADRESİNE E-MAİL ATMASI GEREKMEKTEDİR.

TRT HABERDE HİDROTEM

TRT HABERDE HİDROTEM

15 Mayıs 2024 Çarşamba

Habere ulaşmak için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. https://www.trthaber.com/haber/cevre/yenilenebilir-enerji-ile-aydinlanan-koy-babasultan-857464.html

ÇÖZÜMLERİMİZ

 

HES Projelerimiz

 

HESAPLAMALI AKIŞKANLAR MEKANİĞİ

Tasarım, Analiz, Uygulama

Hesaplamalı akışkanlar dinamiği yöntemi ve enstrümanlarını kullanan kurumumuz, enerji ve endüstriyel tesis ve ekipmanlarını simüle ederek üretim öncesi tüm risklerin görülmesini amaçlamaktadır. Analizin en önemli unsuru, uygulama şartlarındaki mühendislik gereksinimlerini ve kısıtlamalarını gözetmek, uygun uluslararası yazılımlar (ANSYS) ile yatırımcılara en doğru, en iyi ve hızlı çözümü sunabilmektir.

Bu sayede analizi tamamlanan tip, güç ve verimleri belirlenen ekipmanlar için üretim aşamasına geçilir. Eksenel radyal yükler ortaya çıkarken ana boyutlar ve verim grafikleri de oluşturulur. Analizlerde kavitasyon ve hız değerleri, doğru profilin seçilebilmesi için ana kıstas olup kavitasyon oluşturmayacak en uygun değerler yakalanmaya çalışılır.

Analizler sonunda profil oluşur ve bir sonraki aşamaya, yani, ekipmana ait katı model ve diğer parçaların tasarımına başlanır. Bu sayede analizi ve çizimleri tamamlanan; tip, güç ve verimleri belirlenen ekipmanlar için üretim aşamasına geçilir.


PROJELENDİRME, TASARIM

Projeye Uygun Dizayn

Yatırımlarınızı en verimli şekilde değerlendirebilmek, ekipmanların doğru tasarımı, analizi ve kusursuz üretiminden geçmektedir.  Doğru tasarım da doğru ekip ve uzun yıllar edinebilen tecrübelerle mümkün olacaktır. İşte bu aşamada mühendislerimiz proje değerlerine göre ön tasarım yaparak işe başlar. Bu çalışmadan çıkan sonuçlar yatırımcıyla paylaşılarak tesis için en kazançlı öneriler birlikte değerlendirilir.

Hazır Ürün Değil, En Verimli Ürün

Tasarımı veya üretimi yapılmış hazır ürünleri değil projeniz için en doğru ürünü, gerçekçi koşullar, çalışma ve sınır yükler altında statik ve dinamik stres/sehim analizleri ve titreşim hesaplamaları yapılarak tasarım iyileştirme önerileri sunmak TEMSAN’ın başlıca görevidir.

Projenize uygun olmayan her tasarım, sistem verimini zamanla düşürecek, rehabilitasyon planlarını öne çekecektir.

Projeniz Size Özel Tasarlanır

1977 yılında faaliyete başlayan TEMSAN, deneyimli mühendislik kadrosuyla uygulama yapılan alanlarda projelendirme ve tasarım ihtiyaçlarını kendi kaynaklarından karşılamayı hedeflemektedir.  Mekanik, elektrik, inşaat, enerji ve endüstriyel tesis tasarım ve projelendirmelerinde maliyet, kalite, sürdürülebilirlik, teslim sonrası destek ve işletme kolaylığı gibi kriterler esas alınır.


KALİTE KONTROL

İmalata dair uluslararası standartları referans alan muayene ve test planı (ITP) hazırlığı, imalat öncesi malzeme kontrolü, ara kontroller ve son ürün kontrollerini TS EN ISO 9712 standardında (ASNT SNT-TC 1A ‘ya uygun) ODTÜ Kaynak Teknolojisi ve Tahribatsız Muayene Araştırma/Uygulama Merkezi tarafından belgelendirilmiş uzmanlarımızca titizlikle yapılmaktadır.

VT (Visual Testing) – Level 2

PT (Penetrant Testing) - Level 2

UT (Ultrasonik Testing) – Level 2

Seviyelerinde denetim yapabilme yetkisine sahip olan bu personellerimiz ve TÜRKAK tarafından yetkilendirilmiş kurumlarca kalibrelendirilmiş test cihazlarımız ile ürünlerinizin kalite kontrollerini yaparken siz yatırımcılarımız da kontrollere katılabilir veya bağımsız kuruluşlarca denetlenebilir.